torstai 2. elokuuta 2012

Talvikautta 2013 osa 1

Voi onpa mun Bloggailu jäänyt onnettoman vähäiseksi. No aktivoidutaas taas, kun tulee uusi haalarikausi jälleen. Meille on tulevaksi talveksi tulossa Moloa (uusi snow denim vauvamallisena, sekä viime vuoden Autumncheck Polaris. Voin laitella mittoja tuosta uuden kauden vauvamallista, kun puvun saan. Kummatkin koossa 92 cm, ja molempien kohdalla vielä pelko jäävätkö liian isoiksi meille kuitenkin, kun vielä poika lyhytjalkainen ja pitkäselkäinen. Molo siis ei meille hyvä malli muutenkaan, mutta elättelen vielä toivoa, että nämä kuitenkin olisi hyvät:)

Päätin kuitenkin ottaa varman päälle ja ekaa kertaa meille tulee myös Ticket to Heavenia snow baggie koossa 80 cm. Poika on nyt vajaat 80 senttiä, ja tämän koon nyt kuitenkin otin, vaikka hurjalta tuntuu noin pieni valita. Mitat kuitenkin auttoivat päätöksessä ja puku oli mun mielestä tällä hetkellä sopivan reilu, ja varmaaan marras-joulukuussa ok, koko talvea sen ei tarvitsekaan mahtua, kun on noita isompia sitten. Ohessa myyjältä (www.lastenvaatekaappi.fi) mitat koosta 80 cm ja 86 cm, jos jollekin näistä hyötyä.

Ticket to Heaven Snowbaggie 2013

80cm    niska-lahje    78
            haara-lahje    28
            niska-haara   56
            kaula-ranne   38
            kainalo-ranne 26


86cm    niska-lahje     84
            haara-lahje     30
            niska-haara    58
            kaula-ranne    41
            kainalo-ranne  28

Haalari saapui tänään  ja on aivan tosi ihana. Mulle on monet sanoneet, että Ticket on tosi pussimainen ja leveä mallinen. Olen kyllä ihan eri mieltä, tai ehkä tämä uusi mallisto on sitten kapeampaa. Puku on tasan samanlevyinen kuin 86 cm POPin fleecevuorellinen välikausipuku, ja kun vielä toppaa välissä reilusti enemmän, ei ainakaan minusta mikään teltta ole ollenkaan. Suosittelen!

Kävin jopa harkitsee Autumncheckin myyntiä ja toisen Ticketin ostoa sen tilalle. No 3 pukua on kyllä varmasti liikaa joka tapauksessa, mutta kun olen sellaista tyyppiä, etten jaksa samaa pukua joka päivä katsella, niin voi olla, että kolmella mennään:).

ps. asusteiksi tälle + Molon Snow Denimille tulee Molon Sub Yellow hattu ja rukkaset, lisäksi viime vuodelta on Elodie Detailsin armyvihreät asusteet ja jotain mustia asusteita myöskin. 

ps2. mulla on myynnissä Popin musta 92 sentin toppahaalari, uusi laput kiinni hintaan 130 eur sis postit ovh 155 eur. Siinä liian pitkät lahkeet meidän pojalle ja kovasti harmitellen meidän on siitä pakko luopua...


1 kommentti:

  1. Kuule, googlettelin tässä tuota kyseistä ticketin haalaria, kun haaveilen löytäväni sen meille täksi talveksi. Eksyin sitten tällaiseen melko vanhaan postaukseen, mutta aina kannattaa yrittää: Eihän sulla olisi enää tallessa(myynnissä) tuo puku? :)

    VastaaPoista