sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Välikausi osa 2

No niin, jatketaas vihdoin päivitystä välikaudesta:). Vähän tässä aikaa ehti kuluakin. Edelleen tuntuu, että tarvittaisiin vielä yksi ihan kesä kesä takki. Niin hullulta kuin se tämän määrän jälkeen tuntuukin:). No katsotaan josko pärjättäisiin nyt näillä. Ostolakko päällä joka tapauksessa, joten nyt ei ainakaan osteta mitään:).

Tässä aluksi kaksi anorakkia, Ticket to Heaven ja Mini a Ture. Molemmat tosi ihania! Näihin vielä pipot tekemättä, mutta onneksi jotain kankaita on, jotka näihin sopii.

Mittoja:

Ticket to Heaven 80 cm
Olka-helma 39, leveys 36, hiha 21

Mini a Ture 86 cm
Olka-helma 36, leveys 36, hiha 27

Ticket to Heaven 80 cm ja Mini a Ture 86 cm

Tähän fleecesisuksiseen kuoripukuun on tullut vähän liikaakin pipoja:) Mutta punainen sopii meidän pojalle niin hyvin, et tätä pukua varmasti tulee pidettyä paljon:)

Polarn o Pyret 86 cm, hatut POPin hattua lukuunottamatta itse tehtyjä. Kengät Naturino, hanskat Reimatec.

Nämä ihanat Bisgaardin kumpparit hankin pikkujaloista! Aivan supersöpöt, vaikka aluksi epäilin, että  harmaat olisi tosi tylsät:).

Bisgaard


Sitten on windfleece ja softshell. Molempiin yksi pipo tehtynä, ja täytyy miettiä pitäisikö vielä jotain ommella:) Mustassa pipossa on kultainen silityskuva pöllö, sopii tosi hyvin kultaiseen vetoketjuun. Takki on muutenkin supercool, ja muuten aika vaikea enää löytää mistään... ps. ostin outletistä kaksi näitä windfleecea ja olivat aivan erikokoiset, vaikka sama koko 86 cm. Tuntuu, että Popin vaatteissa on aika usein mitat ihan epäloogisia, vai onko niissä normaalia useammin mennyt kokolaput väärin? No, onneksi vaatteet on niin kivoja, ettei haittaa:).

Takkien mitat:

Polarn o Pyret 86 cm
Olka-helma 34,5, leveys 33, hiha 30

Molo 92 cm (niukka)
Olka-helma 36, leveys 30, hiha 23

Polarn o Pyret 86 cm ja Molo 92 cm

Viimeiseksi on vielä Popin kuoripuku kokoa 86 cm. Tässä erityisesti housut on ihan järkyttävän isot, joten menee meillä ehkä ensi keväänä vielä!

Mittoja:
Olka-helma 39, leveys 36, hiha 24, lahje 33,5


Polarn o Pyret 86 cm

No näiden lisäksi on vielä Popin normaali fleece ja GAPin villatakin näköinen fleece. Ehkä jotain näistä jää meiltä käyttämättä ja päätyy myyntiin. Se on vissiin tää lapsen eka välikausi, mikä on saanut äitin ihan sekaisin ostoksista. Ehkä ensi välikaudella järki on enemmän mukana:) (Valmiina ensi välikauteen on jo hankittuna Mini Rodinin farkkuhaalari. Ne myydään kuitenkin loppuun ja sit kun sen haluis, sitä ei saa mistään....).

Nyt katselen ulos auringonpaistetta ja mietin miten ihanaa, että päästään käyttää näitä vaatteita! Ekaa kertaa käveltiin tänään aamulla ulkona, ja yllättävän hyvin poika liikkui kengissä:) Tähän asti vaan siis tallusteltu sisätiloissa:). Ilo siis irti auringosta ja aurinkoisista vaatteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti